Sivu latautuu, odota hetki

Puhelimet – Telia Yritysverkkokauppa.

  • Moderni älypuhelin on yrityselämän tärkeimpiä työvälineitä. Yritysverkkokaupasta tilaat uusimmat puhelimet, olipa harkinnassa sitten iPhone, tai Android-pohjaisista puhelimista Samsung, OnePlus, Huawei, Honor, Sony tai Nokia. Voit hankkia puhelimen kertamaksulla tai Telia Palvelulaitesopimuksella, jolloin maksat kuukausimaksua laitteen käytöstä.

  • Mikäli sinulla on jo täydellinen työpuhelin, mutta tarvitset siihen sopivan liittymän, tutustu puhelinliittymiimme. Liittymillä puhut ja surffaat rajattomasti kotimaan lisäksi Pohjolassa sekä Baltiassa ja EU-maissa useammalla gigalla kuukaudessa. Puhelinliittymillä surffaat aina huippunopeassa ja kattavassa Telian 4G-verkossa. Voit tilata puhelinliittymät suoraan yritysverkkokaupasta. Tutustu myös lisälaitteisiin, joista löydät esimerkiksi laadukkaat suojakuoret puhelimille ja muita hyödyllisiä laitteita toimistoon.

  • Jos haluat parantaa yrityksesi tavoitettavuutta, tutustu Touchpoint-mobiilivaihteeseen, jolla ohjaat puhelut suoraan vapaana olevalle työntekijälle. Näin tärkeät puhelut eivät mene hukkaan.

  • Kirjautumalla Yritysportaaliin voit hallita tilauksiasi sekä tilata tuotteita ja palveluja ilman tupas-tunnistusta.