Sivu latautuu, odota hetki

Puhelinliittymät – Telia Yritysverkkokauppa.

  • Työelämässä puhelinliittymän tulee sisältää dataa, puhetta ja viestejä oikeassa suhteessa. Tutustu yrityksille suunniteltuihin Telia Pro 5G -puhelinliittymiin, joihin sisältyy runsaasti puhetta, rajaton kotimaan netti sekä EU-dataa. Pro 5G -puhelinliittymät palvelevat entistä paremmin työmatkailua sekä liikkuvaa työtä, jossa rajattomuus ja nopea netti ovat tarpeen. Voit tilata puhelinliittymät suoraan yritysverkkokaupasta.

  • Jaa liittymän netti kätevästi yhteyspisteellä tai erillisellä Pro 5G -liittymään kytkettävällä SIM-kortilla, Pro Nettikortilla, jota voit käyttää esimerkiksi tabletissa tai läppärissä. Voit käyttää omaa puhelinnumeroasi kahdessa eri laitteessa Multi-SIM-palvelun avulla. Saat sitä varten erillisen sim-kortin, jota voit käyttää esimerkiksi kakkoskännykässä. Jos tarvitset nettiä toimistoon tai mobiilinettiä muille laitteillesi, tutustu nettiliittymiimme tai tilaa ne suoraan yritysverkkokaupasta.

  • Jos olet kiinnostunut älykkäistä palveluista ja esineiden internetistä, tutustu IoT-ratkaisuihimme, joilla voit esimerkiksi parantaa työhyvinvointia ja havaita työpaikan ongelmakohdat ajoissa.

  • Kirjautumalla Yritysportaaliin voit hallita omia tilauksia ja tehdä uusia tilauksia ilman tupas-tunnistusta.