Sivu latautuu, odota hetki

Tietokoneet – Telia Yritysverkkokauppa.

  • Onko harkinnassa kevyt mutta suorituskykyinen tietokone? Telian yritysverkkokaupasta tilaat parhaat yrityksille soveltuvat tietokoneet kilpailukykyiseen hintaan. Oli harkinnassa sitten Apple, Acer, Fujitsu, Lenovo, Microsoft tai HP, valikoimastamme löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan työtietokoneen. Voit hankkia tietokoneet joko kertamaksulla tai Telia Palvelulaitesopimuksella, jolloin maksat kuukausimaksua laitteen käytöstä.

  • Telian yritysverkkokaupassa myytävät tietokoneet ovat erityisesti yrityskäyttöön sopivia malleja, joissa riittää tehoa ja käyttömukavuutta. Jos olet vailla nettiliittymää ja teet liikkuvaa työtä, tutustu Liikkuva Netti Pro -paketteihin. Voit tilata Liikkuva Netti Pro -nettiliittymän myös kätevästi yritysverkkokaupasta. Tutustu samalla lisälaitteisiin ja hanki esimerkiksi kuulokkeet, näppäimistöt ja hiiret sekä muut hyödylliset lisätarvikkeet edullisesti.

  • Jotta tietokoneesi pysyisi puhtaana ja selailu turvallisena, tietoturva kannattaa pitää kunnossa. Tutustu tietoturvapalveluihimme, joista löydät erilaisia palveluvaihtoehtoja selaimen turvaamisesta sähköpostin ja laajempien kokonaisuuksien suojaamiseen.