Sivu latautuu, odota hetki

Tietokoneet – Telia Yritysverkkokauppa.

  • Onko harkinnassa kevyt mutta suorituskykyinen tietokone? Telian yritysverkkokaupasta tilaat parhaat yrityksille soveltuvat tietokoneet kilpailukykyiseen hintaan. Oli harkinnassa sitten Apple, Acer, Lenovo, HP tai Microsoft, valikoimastamme löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan työtietokoneen. Voit hankkia pöytäkoneen tai kannettavan helposti Telia Palvelulaitesopimuksella, jolloin maksat kuukausimaksua laitteen käytöstä.

  • Telian yritysverkkokaupassa myytävät tietokoneet ovat erityisesti yrityskäyttöön sopivia malleja, joissa riittää tehoa ja käyttömukavuutta. Jos olet vailla nettiliittymää ja teet liikkuvaa työtä, tutustu Liikkuva Netti Pro -paketteihin. Voit tilata Liikkuva Netti Pro -nettiliittymän myös kätevästi yritysverkkokaupasta.

  • Jotta tietokoneesi pysyisi puhtaana ja selailu turvallisena, tietoturva kannattaa pitää kunnossa. Tutustu tietoturvapalveluihimme, joista löydät erilaisia palveluvaihtoehtoja selaimen turvaamisesta sähköpostin ja laajempien kokonaisuuksien suojaamiseen.